Rólunk

Hirdetési újságunkban az a célunk, hogy az Internet és a számítástechnika adta lehetőségekkel élve újszerű hirdetési szolgáltatást nyújtsunk, amire a hagyományos médiában nincs lehetőség.

A legnépszerűbb rovatokban (Ingatlan, Jármű és Kiadó) testreszabott adatbázist és felhasználóbarát keresőrendszert igyekeztünk létrehozni amely hirdetésfeladáskor egyszerű adatbevitelt, olvasáskor pedig a felmerülő szempontok szerinti egyszerű, pontos és gyors keresést tesz lehetővé.

Ha már próbálta a hagyományos hirdetőújságokban (beleértve az “olcsón” megoldott internetes hirdetési szolgáltatásokat is) a többszáz, legfeljebb néhány szempont szerint kategorizált ingatlan vagy autóhirdetés között megkeresni az önnek megfelelőt, akkor tudja hogy ez milyen időigényes feladat. Próbálja ki a mi keresőrendszerünket ezekben a kategóriákban!

Alapszolgáltatásainkat (hirdetés feladás, keresés) minden magánszemély INGYEN veheti igénybe! Díjakat — a tesztidőszak után — csak cégeknek és ügynökségeknek, illetve később megjelenő egyes extra szolgáltatásainkért tervezünk felszámítani.

Az egy x egy rovataiban magánembereknek és cégeknek lehetőséget nyújt hirdetéseik megjelentetésére. A megjelenő hirdetések tartalmáért az egy x egy és üzemeltetői nem felelnek. Az egy x egy üzemeltetői fenntartják a jogot a hirdetések szövegének stiláris vagy formai kiigazítására, illetve a nem megfelelő helyen vagy módon megjelent hirdetések más rovatba való áthelyezésére vagy törlésére.