Iroda felújítás professzionálisan

Egy nagyobb közértet működtetünk a párommal, amelyen belül az iroda felújítás vált időszerűvé. Régóta nem nyúltunk hozzá semmihez, éppen ezért már nem lehetett ezt tovább halogatni. Egyrészt már a körülmények sem voltak a legideálisabbak, másrészt egy sokkal világosabb és szebb munkahelyet szerettünk volna biztosítani a hűséges csapatunknak.

Iroda felújítás a legkisebb felbolydulással

Amikor eldöntöttük, hogy ebbe belevágunk, akkor a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy miként lehetne az iroda felújítás és a velejáró összes munkafázist úgy elvégeztetni, hogy egyrészt ne kelljen az üzletet bezárni és ebből a hűséges vásárlóink a lehető legkevesebbet érezzenek és főleg „szenvedjenek”. Ebben próbáltunk egy profi csapatot találni ismeretségi körben. Többen egyértelműen azt állították, hogy csak és kizárólag az Amelis csapatával csináltassuk meg generálkivitelezésben a munkálatokat. Amikor leültünk velük beszélgetni, azonnal értettük, miért őket javasolta mindenki.

Iroda felújítás gyorsan és szakszerűen

Aki arra gondol, hogy egy üzleten belül található iroda felújítás az nem lehetséges bezárás nélkül vagy legalábbis a vásárlók megőrjítése nélkül, az téved! Pontosabban. Mi is ezt hittük egészen az Amelissal való megismerkedés pillanatáig. Miután az egész épülettömb a miénk, így az első és az egész iroda felújítás munkálatait és terveit azonnal áthúzó és felülíró ötlettel álltak elő. Miért nem nyitjuk meg az épület hátsó frontját és ezzel máris a vevők teljes kizárásával lehetne az összes munkálatot elvégezni, úgy, hogy szinte észre sem fogják venni az egészet. Zseniális! És ezek csak az első ötletelések voltak.

iroda felújítás
Mert, ahogy haladt előre az iroda felújítás úgy merültek fel újabb és újabb fantasztikus megoldási ötleteik, amelyek nem csupán szebbé, de ráadásul költséghatékonyabbá tették az egész iroda felújítás procedúráját. És ahogy az elején mondtam, az egészet egy generálkivitelezői szerződés keretében végezték el, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy nekünk se a tervekkel, se az engedélyeztetéssel, és hát természetesen a kivitelezéssel sem volt semmilyen teendőnk. Na jó. Azért egy feladatunk volt. Biztosítani a tőkét mindehhez. Részletek itt
Az Amelis.hu hozzáállása maximálisan megrendelő-baráti volt. Nem munkát, hanem együttműködést éreztünk a részükről, ahol számukra a megrendelő kívánságai és nyugalma a lehető legfontosabbak voltak. Nagyon ritkán tapasztalunk ilyet ma Magyarországon. Köszönjük a baráti ajánlásokat az Amelis céggel kapcsolatban. Nem tudom mi lett volna nélkülük. Ami a legfontosabb. Minden határidőre készült el, és az hogy hátrafele megnyitottuk az épületet ez annyival egyszerűsítette az életünket – nemcsak a felújítás során – hogy ezért örökké hálásak leszünk nekik. Az iroda csodájára járnak azóta is a munkatársaink és főleg a külsősök, akik azóta szintén az Amelis megrendelőivé váltak! Élmény lett az új irodánkban dolgozni! Köszönjük!