Kavics szállítás

Homokbánya helyén tervezünk egy nyaraló és horgásztó kialakítását, amihez nagyon sok feladat fog ránk várni. Kavics szállítás, partrendezés, homok rendelés és megannyi más fantasztikus feladat. Amikor eldöntöttük, hogy belevágunk ebbe a kalandba, akkor még nem sejtettük mekkora fába vágtuk a fejszénket, de miután már elkezdődött és részben be is fejeződött sok részfeladat, többek között az önkormányzati és más egészségügyi, tűzoltósági engedélyeztetés, így nincs megállj…

Kavics szállítás az agglomerációban

Budapesttől 10 kilométerre van a bányató, amelyet a kitermelő cég bányászott ki, és nekünk velük volt egy rekultivációs szerződésünk, aminek értelmében ránk szállt a tó utóhasznosítása. És mi részletes számítások és „piackutatás” elvégzése eredményeképpen döntöttünk úgy, hogy szükség van egy ilyen rekreációs szabadidő parkra, tóra. Amiben sok kavics szállítás és a környezet megszépítése lesz a kihívás és egyben a feladat, de a környező települések önkormányzatai és lakossága is kitörő örömmel fogadta ezt az ötletünket.

kavics szállítás

Kavics szállítás profiktól

A tavak újrahasznosításában jártas cégektől kértünk tanácsot kivel oldjuk meg a kavics szállítás feladatát, ki az aki ekkora mennyiségben, határidőket maximálisan betartva és lehetőség szerint baromi jó áron tud ebben nekünk a segítségünkre lenni. Többen említették azonnal a Fuvar-oda céget, akik Budapesten belül és az agglomerációban maximálisan megfelelnek a fenti és a kavics szállítás kritériumainak, így felvettük velük a kapcsolatot. Egy nagyon kedves céget ismertünk meg, akik tényleg mindenekelőtt tartják szem előtt az érdeklődők, megrendelők és a későbbi vásárlók igényeit. Nem akarok érzelgősködni, de „öröm” volt velük dolgozni.

Amikor nekikezdtünk a munkálatoknak, akkor egy régi barátom apukája által menedzselt céggel szerződtünk le a kavics szállítás: http://www.fuvar-oda.hu/kavics és az összes többi munkálatok elvégzésére és a környezetvédelmi hatóságok előírásainak maximálisan megfelelve szereztük be az összes engedélyt. Amúgy sem esett nagyon nehezünkre ezeknek a szabályoknak a betartása, mert némi túlzással fanatikus környezetvédők vagyunk a cégen belül, és a szabadidőpark és a horgász- fürdőzőtó kialakításában is ezeknek a szempontoknak igyekeztünk maximálisan megfelelni.
Mi azt sosem értettük meg, hogyan képes valaki annyi kárt tenni a környezetében önző és gonosz módon, miközben semmibe veszi azt, hogy a saját és főleg gyerekeinek a jövőjét és környezetét teszi tönkre maga körül. De hát ezen a mai Magyarországon már tényleg nem lepődünk meg. Így amikor a kavics szállítás megtörtént és minden kellék a helyére került és a kivitelezés is befejeződött, akkor nemhogy kevesebb, de még több, árnyékot és hűvösséget biztosító fát és bokrot is ültettünk, mint ami korábban volt a helyszínen. Meg vagyunk róla győződve, hogy az elvégzett munkánkkal az összes hatóság és ami számunkra a legfontosabb a majd idelátogató vendégek is maximálisan meg lesznek elégedve.